Da, što se tiče mjesta, ima ga dovoljno; velika prednost je što je dovoljno visok.
mladen_i20 je napisao:Pa sad, nisam ocekivao da je kvalitetno odradjen servis 2000din. A koje je to kvalitetno ulje i koliko ga staje u tvoj motor? Posto je filter vazduha? Nadam se da nije bosanski UNICO... Filter ulja motora posto je? Mislim da sa kvalitetnijim uljem i filterima ipak ne moze biti ispod 2500-3000 nikako, ali ajde, obraduj me...

mladen_i20 je napisao:Ovlasceni servis je i za novi auto udaranje po usima. Radni sat je 1900din. Pa toliko nemaju inzenjeri za svoj rad u trajanju od 1 sata koji su kud i kamo obrazovaniji od njih. E ali bas zato sto moras kod njih da bi ti garancija ostala uvazena oni imaju priliku da sami odaberu cenu svog radnog sata, a ti nemas kud nego da je prihvatis. Naravno da od njih ima mnogo jeftinijih i neuporedivo kvalitetnijih servisa i naravno da po isteku garancije necu vise biti njihova musterija, ali dok je garancija na snazi moram kod njih raditi servise. 550e za hladnjak je za sada najveca cena koju sam ja cuo, zaista...

Povratak na Hyundai Amica i Atos
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost